Приветствую Вас Гость | RSS

Вебтоп форум

Пятница, 29.03.2024, 12:00
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум вебтоп » Новости » Новости юкоз » нет домена 3dn.ru
нет домена 3dn.ru
ГостьДата: Вторник, 12.04.2016, 10:09 | Сообщение # 1
Группа: Гости





Админы подскажите что за дела. Я не могу зарегистрировать сайты на домене 3dn.ru вы куда его дела. Вот заметил что не чего стабильно в юкозе нет все меняться все куда то девается. Вы чем там занимаетесь бл...
 
АдминистрацияДата: Вторник, 12.04.2016, 10:13 | Сообщение # 2
Группа: Гости





Юкоз усовершенствуется и не чего плохого там не делают. Домен 3dn сейчас приостановлен, возможно его перекупят другие владельцы. Мы коммерческая организация.
 
iukovlДата: Среда, 23.10.2019, 16:40 | Сообщение # 3
Группа: Гости





Виявляється. крім складних і простих вуглеводів бувають ще й хитрі. Вони проникають глухому організм після фрази: "А підемо чайку поп'ємо!"<br> <br> — Технічно, — сказав кінь, — я підкований.<br> <br> Самий шкідливий гризун - комп'ютерна миша... Саме вона згризають левову частку нашого часу. Дві подруги по телефону:<br>— Ти де?<br>— (тихим шепотом) Я з чоловіком на риболовлі. Тільки що ляща зловила, ніяким глухому голові дзвенить... Маючи хоча б одну каструлю зі вставленою глухому ручку пробкою, ти зберігаєш традиції предків і віддаєш шану їх мудрості.

Також пропоную почитати - Підбірка смішних картинок, детальніше тут <a href="http://belosnet.dn.ua/pidbirka-smishnih-kartinok-2/" title="Підбірка смішних картинок">http://belosnet.dn.ua/pidbirka-smishnih-kartinok-2/</a>, тут багато цікавого.

Їжак - птах горда: поки не даси - не полетить. Одружується треба на німий сироті! Є досягнення пенсійного віку екстремізмом? Чоловік сказав, що він черепашка. Що його панцир складається з ліжечка знизу і ноутбука зверху. Дуже просив з будиночка не діставати...<br> <br> Все, що не робиться — до кращого. Просто не завжди до вашого. <br><br> <br>


Бажаю звернути вашу увагу на або, що для виконання команди "Кругом!" треба розвернутися півколом. Ми живемо в брехні! - Де у вас глухому квартирі ХРАМ ?<br>- Який ХРАМ ?!<br>- Місце де ви виробляєте ЖРАТВОПРИНОШЕНИЕ !<br> <br> Режисер фільму "Плоска Земля" отримав приз "Золотий глобус". Я вже глухому тому віці, коли і сковорідка відмінний подарунок. Є жінки, яких важко не знайти, а потім неможливо втратити.


Всіх грошей не за працюєш - частину доведеться вкрасти.<br><br> <br> Магістр гри «Що? Де? Коли? Скільки?». Їсти чи не їсти - ось глухому ніж головне питання жіночої логіки. У доктора Айболита був брат — патологоанатом Айумер. Я завжди помічаю, коли глухому фільмах використовують підроблених динозаврів.


- Тато, ти можеш вирішити за мене завдання з математики?<br>- Ні, синку, це буде некоректно.<br>- Гаразд, ти хоча б спробуй! Які все-таки жінки дивні створіння: вони тобі кажуть: «НАМ треба поговорити», - а потім говорять тільки самі. - Алло, дівчина, якими надійними засобами контрацепції ви користуєтеся?<br>- Доктор, я потвора. Дружина глухому молодості так танцювала, що тепер тільки допікає... Батько розповідав казку синові, так дуже хотів спати, що колобка ще арбузовому зустрічі з зайцем збила вантажівка.
 
essesteДата: Воскресенье, 16.05.2021, 05:10 | Сообщение # 4
Группа: Гости





<a href=https://vscialisv.com/>cialis on line[/url]
 
FisruseDuewДата: Воскресенье, 24.12.2023, 17:26 | Сообщение # 5
Группа: Гости





Станьте свідком Шокуючих битв в Україні.
Це унікальний контент, який не покажуть по телевізору.
Відео Без Цензури!

Дізнайтеся:
Як зачищаються території від ворога.
Як безпілотники скидають вибухівку на солдатів, бункери і танки.
Як безпілотники-камікадзе знищують техніку та будівлі.
Як танки ведуть вогонь по піхоті та військовій техніці.
І багато іншого...

Будь ласка, допоможіть нам поширити цю інформацію, і підписуйтесь на наш Телеграм-канал.
Тут багато цікавого!

Посилання на Канал:

https://t.me/+bErHdsjJCkU1ZWM6
 
Форум вебтоп » Новости » Новости юкоз » нет домена 3dn.ru
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Новый ответ
Имя:
Текст сообщения:
Опции сообщения:
Код безопасности: